-
 
Just nu är vår frisör Emelie mammaledig, 
Så tyvärr kan vi ej erbjuda Frisör behandlingar för tillfället.

Är du frisör och söker ny arbetsplats, Tveka inte att höra av dig.
Vi har plats för dig .  Salong Matilda erbjuder både anställning & hyrstol.

::::::::::::::::::::::::::

Letar du en väldigt duktig och lyhörd frisör? Då har ni kommit helt rätt!
 Självklart behärskars både dam, herr och barnklippning med alla delar!
 
Vi erbjuder det mästa inom hårvård som klippning, håruppsättningar, styling,  färgning ,slingor permanent etc. Förutom ordinarie hårbehandlingar kan vi även erbjuda reparerande Keratinbehandlingar.
 
När ni köper klippning hos får ni inte bara en noggrann klippning av en duktig frisör vi bjuder även på en ljuvlig skalpmassage under tvätten vilket stimulerar
blodcirkulationen och gör att håret mår och växer bättre.
Vardagar mellan 10.15-13.00
erbjuder vi alla studenter och pensionärer 20% rabatt
på alla hårbehandlingar. Boka & njut!
 
 
 
 
Till färgbehandlingar har vi i huvudsak valt att arbeta med luxury hair colour, som är en miljövänlig, skonsam och mkt. bra hårfärg som varken är djurtestad eller innehåller amoniak. Färgen skyddar och är dessutom mild mot din hårbotten och har har en mycket behaglig doft som ej avger besvärande ångor..
i Luxurys produkter hittar ni dyrbara ingredienser, vitt te och Orkidésmör, som återfuktar, stärker stänger fjällskiktet och ger en effektiv kosmetisk behandling för håret. Den speciella long lasting- Anti-age och Anti-Pollution Complex skyddar det färgade håret från luftföroreningar, sol och fria radikaler. Färgen täcker gråa hår och ger 100% färgglädje. Du kommer att uppleva mjukt, silkeslent hår med en härlig färglyster.
 
 
Vår färgprovsvägg:
Vi vet alla att ibland har man olika åsikter om saker och ting men när man färgar sitt hår vill man ändå vara säker på att man får som man vill. Ex. om du tänker & säger att nu vill jag bli röd så är det inte säkert att röd är samma färg för mig, du kanske ser en orange färg som röd och då blir det ju genast ett problem eftersom vi säger samma men menade egentligen två helt olika resultat. Därför kan det vara en god ide att titta ut en färg på våran härliga färgprovs tavla. På detta sätt kan vi tillsammans nu titta och peka ut vad det är för färg som blir bäst till dig och det du har tänkt dig och och se vad som sedan är möjligt för ett så lyckat resultat som möljigt. Fiffigt va..