-
Njut av någon av våra härliga spa behandlingar..
 
__________________________________________________________________
 
Aroma Scrub - 50min  / 795 KR
 
En unik peelingritual som  ökar cirkulationen i kroppen, förnyar huden och gör den mjuk och silkeslen . Du väljer ut din favorit av Salong Matildas egna unika eteriska oljor efter just ditt behov och sinnestämning. Oljan används sedan i behandlingen och förstärker peelingen och ger huden både näring lyster.
Behandlingen avslutas sedan med en mjuk skön massage.
 
Välj mellan:
Enbär:harmoniserande och balanserande
Eukalyptus: uppiggande,fokuserande
Ylang-Ylang : lugnade, avslappnande
Lavender: lugnande , avslappnande
 
________________________________________________________________
 
 
Aroma massage -50min 550:-
 
Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Unna dig att, för ett ögonblick, släppa fokus på alla måsten och låta sinnena och kroppen vila. I avstressande och rofylld miljö
 
Det här är en härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna. Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika aromaoljor som alla innehåller naturliga växtextrakt. 
 
_____________________________________________________________
 
Obs! Tänk på att tala om i förväg om det skulle vara så att du är gravid
allergisk eller har någon annan restrektion så vi kan förbereda din behandling på bästa sätt just för dig.
_____________________________________________________________
 
 
Choklad lyxkuren- 90min / 1100 KR
 
En perfekt behandling för dig som älskar choklad. Förutom att choklad är förförande gott visste du att Kakao även stimulerar produktionen av endorfiner och att den är rik på antioxidanter. Kakaosmöret är dessutom naturligt mjukgörande vilket gör den till den perfekta ingrediensen för kropp & själ.
 
Chokladlyxkuren inleds med en helkropps peeling som tar bort döda hudceller och gör kroppen mjuk och full av lyster , därefter smörjs hela kroppen in i en varm och väldoftande chokladoljeinpackning som återfuktar, stärker och ökar blodcirkulationen. Medan du ligger inbäddad i chokladen som gör sin verkan så får du njuta av en skön ansiktskur med ansiktsmassage, mask, hårbottenmassage. Behandlingen avslutas med mjuk massage.
 
 
________________________________________________________________
 -Varmt välkommen till Salong Matilda


________________________________________________________________
 
 
 
 
 

 
 
 
 


.
.