-
Varmt Välkommen till Salong Matilda i Norrköping!

Salong Matilda startades av Matilda år 2007.Visionen var att skapa en varm familjär salong 
där alla kunde känna sig välkomna, Från den som aldrig satt sin fot på en skönhetssalong till den mest erfarne salongsbesökare med höga krav. Konceptet var "allt under samma tak" Dvs stort behandlingsutbud på ett och samma ställe.

Hos oss är inga frågor dumma.. Det är vårt jobb att Informera, Rekommendera,  svara på dina frågor så att du kan känna dig trygg och få den hjälp, tips du behöver så att du sedan kan uppnå bästa resultat. 

Just därför har vi även valt att ha mycket information om varje behandling på vår hemsida så att du i lugn och ro hemma kan läsa på och förbereda dig inför ditt besök. Detta har visat sig vara mycket uppskattat då det ibland kan vara obekvämt att fråga vissa frågor rakt ut.

Hög kvalité på produkter och behandlingar var och är fortfarande väldigt viktigt för oss, Vi uppdaterar oss ofta, kollar in nyheter, jämför, testar. 
Våra produkter är av högsta kvalité för att ge er  det bästa alternativet men även produkter som var skonsamma mot hälsan och gav fina resultat för er skull och framförallt för vår egen skull som arbetar med det dagligen. Lika att man alltid försöker sträva efter miljövänligt, ekologiskt och icke djurtestat så långt det går...

Idag har Salong Matilda funnits i 11 år, är en etablerad välkänd salong i Norrköping med många trogna stamkunder i en bred målgrupp. Kända som okända ansikten.. 

Matilda med sitt duktiga team av anställda erbjuder ett brett utbud av olika behandlingar.  
Ibland jobbar vi alla samtidigt, ibland jobbar vi själva..
Vi riktar oss till män och kvinnor i alla åldrar. 

-Hoppas vi ses!Salong Matilda
Kungsgatan 24
60220 Norrköping

Tel: 011-12 77 77
svarar vi inte under öppettider står vi förmodligen upptagna i en behandling.

Bokning: All bokning sker nu via Boka direkt 24/7 tjänst. eller på plats efter er behandling.

Eventuel avbokning/ändring av tid skall ske via boka direkt senast 48 tim innan bokad tid för att ej bli betalningsskyldig.Öppettider:

Måndag - Fredag 10.30 - 16.00 /18.00
med recervation för undantag & ledighet.

Lunch: 13.00 - 14.00

Lördag/ söndag: STÄNGT.