-
Hairtalk är världsledande på extensions och är världens mest skonsamma extensions. Med sin patenterade och hållbara tejplösning så bibehåller Hairtalk hårets kvalitet när det är förlängt, det förbättrar även ditt egna hår istället för att slita som många andra metoder gör.
Hairtalk består av 100% indiskt Remy hår, och är Fairtrade märkt och med det menas etiskt handlat hår.
Worldwide går Hairtalk under flera olika varumärken, i USA kallas det Hotheads Extensions och i Storbritannien Rapture Extensions.
Det kräver inga speciella eller avancerade verktyg. Inga enskilda knölar / partier eller värme som kan skada håret eller orsaka onödigt slitage. Håret känns knappt att du har pga dess lätthet. och syns knappt häller pga dess smarta plusfästen som smälter in i håret och ser ut som en hårbotten.
Hairtalk är så skonsamt att det passar sig till de allra tunnaste håren. Hairtalk kan återanvändas, och du kan sätta om de så mycket du vill utan att skada ditt egna hår. Vad skiljer då Hairtalk från andra tejphår på marknaden? Svaret är den patenterade tejpen som är speciellt framtagen för just hår vilket är mkt unikt då de andra tejperna är hudtejp vilket inte är optimalt för ditt hår.

Det tar ca 1.5 timme att sätta på en fullständig Hairtalk förlängning, sedan sitter dom i 6 till 8 veckor sedan brukar det vara dags för återbesök då håret växt Vid återbesök tar vi bort ditt löshår och sätter om det  med ny tejp.
Hairtalk är snabb, enkel och genialt.
Hairtalk finns endast på godkända salonger och utföres av utbildade stylister
och vi på Salong Matilda är en av dom och din salong i Norrköping.
Salongerna har utbildats och kvalitetskontrollerats av Hairtalks team.
 Detta för att säkra din upplevelse av att använda Hairtalk.
Du är säker på bästa möjliga resultat skräddarsys efter dina behov.
Vad kostar det?
 Det beror på hur mkt hår du behöver ha och hur långt hår du önskar få..
Prisexempel:
till en full hårförlängning brukar man ha 4 paket hår. Kort hår eller tjockt hår kan behöva något mer paket.
 
Prislista Hairtalk extensions:
I dessa priser ingår ett produktpaket med 4   vårdande produkter.. Inräknat är även klippning och styling.
 
 
Hairtalk plus 25 cm 5900:- 
Hairtalk plus 40 cm 7550:-
Hairtalk plus 55 cm  10150:-
 
Man kan självklart även köpa nått singelpaket om man bara skulle vilja göra en utfyllnad eller exempelvis ha några slingor i en annan nyans.Hairtalk håret finns i 24 olika färger som tillsammans kan kombineras in i oändligheten.
 
PrislistaSingelpaket:
Bra om du bara vill färg förändra eller fylla ut ditt hår.
25 cm 1475:-
40 cm 1888:-
55cm  3075:-
 
Bra att veta med Hairtalk tejp förlängning har ett lite dyrare första gångs pris men är den förlängningsmetod vi rekommenderar, säljer mest av samt även själv väljer pga av dess skonsamhet fina resultat och dessutom eftersom den inte känns.
En till fördel är att man kan använda om samma hår tre ggr om man sköter om håret. Det är även väldigt skönt att veta att håret är fairtrade märkt.
 
Billiga återbesök:Ett återbesök med omsättning och hårtvätt kostar endast 1500kr.
På detta vis blir detta hår långsiktigt inte dyrare en andra på marknaden trotts exklusiv kvalite! Detta då andra metoder ofta innebär att man köper nytt hår varje gång och betalar om samma summa. Med Hairtalk är endast första besöket mer kostsamt medans återbesöken mer fördelaktiga.
 
Salong Matilda rekommenderar detta löshår helhjärtat då det är det enda löshår vi stött på som faktiskt är skonsamt och inte skadar ens egna hår.
Hairtalk går  i samma linje som Salong Matildas tanke om skonsamma och bra produkter. dessutom stödjer vi att detta hår är Fairtrade märkt.